Menu

De lustrumcommissie verklapt weer wat ….

Geplaatst: 10-08-2024

Nou vooruit, hier volgen de “SAVE the dates” nog eens, en laten we eerlijk zijn, het lijkt ook nog zo lang te duren, het is pas in 2025! Hoewel, dat is al over 5 maanden! 

  • 5 januari nieuwjaarsreceptie en opening lustrumjaar 
  • 16 maart openingswedstrijd
  • 21 juni midzomerfeest
  • 30 augustus een groots lustrumfeest  

Wat kunnen wij als lustrumcommissie dan nu verklappen over het 40-jarige bestaan van onze golfvereniging? Toch niet weer over die kleur robijnrood, want ja, dat hoort bij 40. 

Nee, we stellen ons voor dat als je het hebt over de Kunst van Het Golfen, dat je alle creativiteit laat zien die daarbij past met je golfspel.  

Wij als lustrumcommissie “verbeelden” ons nu al heel wat met zo’n terug in het tijdbeeld van de Gouden Eeuw. De tijd van de grote meesters (en meesteressen) in de kunst. 

En met een knipoog zeggen we, staan bovenstaande staande data nu wel in de agenda van 2025? 

Overigens, leuke suggesties zijn meer dan welkom! We krijgen mooie adviezen van bekende leden zoals Reinoud van Assendelft de Coningh, Erna Bouman (communicatiecommissie), Paul Budelman (referent namens het bestuur), maar ook goede tips van Sterre en Jens van Het Rijk.
Heb jij suggesties? Laat het ons weten op
lustrumcommissie2025@golfclubhetrijkvannijmegen.nl 

Bep Albers, Marianne Kalthoff (vicevoorzitter, secretaris), Ingrid Beltman, Willem van Delft (voorzitter), Matthieu van den Bosch (penningmeester)